Sångpedagoger, sångcoaches, vocal coaches och logopeder på Voice Centre Stockholm

VD Daniel Zangger Borch, Doktor i populärmusiksång / Sångpedagog / Vocal Coach
Daniel är Sveriges första och enda doktor i populärmusiksång (fil dr i musikalisk gestaltning). Daniel utbildar och certifierar Certified Zangger Vocal Coaches & Instructors, en kvalitetsstämpel för sång coachning. Läs mer om sångpedagog Daniel Zangger Borch, Stockholm >

E-mail: daniel@voicecentre.se

Åsa Bergfalk, Sångpedagog / Vocal Coach

Åsa är utbildad på Musikhögskolan vid Örebro Universitet och har närmare 15 års erfarenhet som sångpedagog och artistcoach. Åsa är Certified Zangger Vocal Coach & Instructor.

Läs mer om sångpedagog Åsa Bergfalk, Stockholm >

E-mail: asa@voicecentre.se

Cecilia Runolf, Sångpedagog / Vocal Coach

Cecilia är utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har frilansat som sångerska och sångpedagog under många år. Cecilia är Certified Zangger Vocal Coach & Instructor.

Läs mer om sångpedagog Cecilia Runolf, Stockholm >

E-mail: cecilia@voicecentre.se

Elin Gusterman, Vocal Coach

Elin Gusterman är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har bred erfarenhet inom sång och musik och har sedan 20 år tillbaka stått på många stora scener. Elin är Certified Zangger Vocal Coach & Instructor.

Läs mer om sångcoach Elin Gusterman, Stockholm >

E-mail: elin@voicecentre.se

RöstSmart- Logopeder och röstkonsulter

RöstSmart består av Fanny Cardell och Johanna Dahlbäck, båda röstkonsulter och legitimerade logopeder. RöstSmart är ett kreativt och personligt företag inom kommunikation och röst- och talteknik som är till för dig som enskild person, för er som grupp och för det kompetensutvecklande företaget. Läs mer om röstsmart >

E-mail: info@rostsmart.se