top of page

VOICE CENTRE

STARTADES

2003 av Daniel Zangger Borch, Sveriges enda doktor i populärmusiksång. Voice Centre ligger i framkant när det kommer till sång inom rock-, pop- och soulgenrerna och våra sångpedagoger är högskoleutbildade samt utbildade Zangger Vocal Coaches & Instructors. Det innebär att du är garanterad en undervisning på högsta nivå. Daniel driver också varumärket Zangger Vocal Art. Läs mer på zangger.se

Vår ambition är att ligga i framkant inom pedagogik, metodik och forskning i ämnet: Röstens funktion i de populärmusikaliska genrerna.

Vi hjälper många av Sveriges etablerade artister, sångpedagoger, sångcoacher, företagsledare, programledare, unga talanger och amatörsångare.

Voice Centres huvudsakliga uppgift är att vara behjälplig i utbildningssyfte och vi erbjuder vocal coaching, individuella sånglektioner, grupplektioner i sång, sångproduktion, casting och konsultuppdrag samt forskar och håller seminarier inom ramen för verksamheten.

Böckerna Stora Sångguiden/Ultimate Vocal Voyage och Vocal Workout of the day, författade av Daniel Zangger Borch, är två av Sveriges mest sålda böcker om sång. Böckerna innehåller ypperliga redskap för rock-, pop-, och soulsångare och är fyllda av kunskap om rösten för alla sångare så väl som för dig som är sångpedagog.

HIT KOMMER KUNDER

i alla åldrar och med olika erfarenheter av att sjunga och musicera. Vi har haft förmånen att få jobba tillsammans med många ur Sveriges artistelit, komiker, skådespelare, programledare samt skolor och institut med inriktning mot sång. Några av de vi arbetat tillsammans med är:

Sabina Ddumba

Danny Saucedo

Ola Salo

Lykke li

Daniel Adams Ray

Anton Ewald

Gina Dirawi

Panetoz

Sarah Dawn Finer

Carola Häggkvist

Patrik Isaksson

Shirley Clamp

Andreas Kleerup

Samir & Viktor

Anna Bergendahl
Christer Lindarw
David Lindgren
Rennie Mirro
Kim Sulocki

Mikael Persbrandt
Vanna Rosenberg
Björn Gustafsson
Kristian Luuk

Simon J Berger

Ava Max

Kungliga Musikhögskolan

Stockholms Musikpedagogiska Institut

Rockmusikerlinjen Fryshuset

Kulturama

Kungliga Tekniska högskolan

Piteå Musikhögskola

Ingesunds Musikhögskola

Malmö Musikhögskola

Örebro Musikhögskola

The British Voice Association
The Royal Academy of Music
Röstfrämjandet

Sony music AB
Warner music sweden AB
Universal music AB
United Stage Artist (US)
Wallmans Nöjen
Folkoperan

bottom of page