top of page
VC logo clipart vit text.png
Pipan

ZANGGER VOICEPIPE™

Skärmavbild 2018-05-25 kl. 16.00.06.png
zangger_logo_devis_neg_340x156.png

Zangger VoicePipeär det ultimata verktyget för sångare och talare. Zangger VoicePipe är ett verktyg för effektiv uppsjungning- och nedsjungning men kan också användas som ett hjälpmedel för din sångteknik, exempelvis din muskelaktivitet och kontroll av lungtrycket.

 

Pipan är framtagen och utvecklad av Daniel Zangger Borch, doktor i populärmusiksång, som ett resultat av hans vetenskapliga forskning om rock-, pop-, och soulrösten. Läs mer om Zangger VoicePipe och beställ din egen pipa hos Zangger Vocal Art.

Böckerna

STORA SÅNGGUIDEN &
VOCAL WORKOUT OF THE DAY

Skärmavbild 2019-05-29 kl. 17.10.02.png

Stora Sångguiden är ett ypperligt redskap för rock,- pop-, och soulsång. Boken är ett smörgåsbord med kunskap om rösten för alla sångare såväl som för dig som är sångpedagog/sångcoach/vocal coach.

Läs mer och beställ Stora Sångguiden på Zangger Vocal Art.

Vocal Workout Of The Day är ett roligt och grundligt träningsprogram för dig som sjunger rock, pop och soul - och ett hjälpmedel för att din sångtränig verkligen ska bli av! Boken bygger på övningarna i Stora Sångguiden, sträcker sig över 100 dagar och innehåller allt du behöver för din sångliga utveckling och för att hålla rösten i trim. Läs mer om boken och beställ den på Zangger Vocal Art.

page_1_thumb_large.jpg
  • Voice Centre på Facebook
  • Voice Centre på Instagram

Voice Centre STHLM

Besöksadress:

Upplandsgatan 83

113 44 Stockholm

 

+46 (0)70 295 53 59

bottom of page