Vuxen 980 kr​

Ungdom under 20 år 800 kr

Köp 5 lektioner, få femte lektionen för halva priset

Köp 10 lektioner, få tionde lektionen gratis 

 

SÅNGUNDERVISNING

SÅNGLEKTIONER

Vi på Voice Centre hjälper många av Sveriges etablerade artister, unga talanger och amatörsångare i alla åldrar. Oavsett vem du är får du tillsammans med din sångpedagog möjlighet att skräddarsy ett upplägg som passar bäst för dig. Innehållet i sånglektionerna styrs av dina personliga mål, förväntningar och ambitioner med din sång.

 

Vill du ha hjälp med hur du får rösten att hålla för regelbundna påfrestningar, jobba med ditt röst-id, stretcha dina tekniska förmågor eller musicera tillsammans med en erfaren sångpedagog? Oavsett vad målet med din lektion är så är du alltid välkommen till oss.

Alla sångpedagoer på Voice Centre är högskoleutbildade och med Daniel Zangger Borchs forskning som grund ligger vi i framkant i sång inom rock-, pop- och soulgenrerna. Därmed är du som kund är garanterad undervisning på högsta nivå.

Certifieringskursen i Zanggermetodik riktar sig till dig som undervisar i sång och vill fortbilda dig. Innehållet i kursen baseras på den senaste forskningen inom sång i populärmusikaliska genrer. Du får möjlighet att lära dig mer om sångteknik och undervisning, chans att coachas individuellt av erfarna ledare, samt möjlighet att knyta nya kontakter med andra sångpedagoger och coacher.

LÄS MER

PRISER

Vuxen..........................................................980 kr

Ungdom under 20 år............................................850 kr

5-LEKTIONSPAKET

Stora Sångguiden eller Vocal Workout of the day på köpet. 

10-LEKTIONSPAKET

Vuxen - Valfri bok & elfte lektionen på köpet.

Ungdom - Valfri bok & tionde lektionen till halva priset.

DIREKT

  • Voice Centre på Facebook
  • Voice Centre på Instagram

Besöksadress:

Gotlandsgatan 73C

116 38 Stockholm

Voice Centre
Box 4342
102 67 Stockholm

Telefon: +46 (0)70 295 53 59