top of page

SÅNGUNDERVISNING

SÅNGLEKTIONER

Vi på Voice Centre hjälper många av Sveriges etablerade artister, unga talanger och amatörsångare i alla åldrar. Oavsett vem du är får du tillsammans med din sångpedagog möjlighet att skräddarsy ett upplägg som passar bäst för dig. Innehållet i sånglektionerna styrs av dina personliga mål, förväntningar och ambitioner med din sång.

Vill du ha hjälp med hur du får rösten att hålla för regelbundna påfrestningar, jobba med ditt röst-id, stretcha dina tekniska förmågor eller musicera tillsammans med en erfaren sångpedagog? Oavsett vad målet med din lektion är så är du alltid välkommen till oss.

Alla sångpedagoer på Voice Centre är högskoleutbildade och med Daniel Zangger Borchs forskning som grund ligger vi i framkant i sång inom rock-, pop- och soulgenrerna. Därmed är du som kund är garanterad undervisning på högsta nivå.

PRISER

VUXEN

Enskild & On-line lektion ................. 1150 kr

5-Lektionspaket ............................. 5400 kr (Spara 350 kr)

10-Lektionspaket ............................10700 kr (Spara 800 kr)

BARN & UNGDOM (Till 16 år fyllda)

Enskild & On-line lektion ....................890 kr

5-Lektionspaket ............................... 4200 kr (Spara 250 kr)

10-Lektionspaket ............................. 8200 kr (Spara 700 kr)

Coachning artister och yrkesverksamma sångare.

Mejla  info@voicecentre.se  för offert och bokning.

certified-zangger-vocal-coach-and-instru

Certifieringskursen i Zanggermetodik riktar sig till dig som undervisar i sång och vill fortbilda dig. Innehållet i kursen baseras på den senaste forskningen inom sång i populärmusikaliska genrer. Du får möjlighet att lära dig mer om sångteknik och undervisning, chans att coachas individuellt av erfarna ledare, samt möjlighet att knyta nya kontakter med andra sångpedagoger och coacher.

LÄS MER

Mikrofon
bottom of page